Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till mitt hjärta

På natten fryser jag

eftersom du vägrar att fråga

om vägen till mitt hjärta

 




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 199 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-20 20:16



Bookmark and Share


  Yeppis
Bra skriven
2014-05-22

  Lars Hedlin
rak bra och stark!
2014-05-21

    Dan Myrbeck
Mycket bra!

P.S. Har publicerat en dikt nu! D.S.
2014-05-21

    ej medlem längre
Bra rakt i genom.
2014-05-21

    ej medlem längre
Att söka är att finna och jag slutar aldrig leta.
2014-05-20

  Lehva VIP
Vilken fin dikt. Den går rakt in. I hjärtat:-)
2014-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Några få rader med stort innehåll.

2014-05-20

  M M Mannheim VIP
Du känns som ett gott hjärta så jag hoppas jag hittar vägen men det blir säkert nog trångt.
2014-05-20

  M:tin
Gillar!!!!
2014-05-20

  stig wikman
VACKERT.
CONNIE.

kram å applåd.
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie