Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 yrkeskarriärer.


Täckning--Teckning



Konstnären i mig
sitter i natten, yrvaken,-
undrar: Varför är det så
djävla lite konst, producerad
av mig, -- sedan massvis
av år...?

Skrivandet har tagit över,
HELT! Snart, får jag, kanske, ont
i en sena i h.-armen! Av alla
svängar med pennan!

Har, nästan, fått en Överdos av Skiten!

Som jag fick av tecknandet...

Sommaren 1994 fyllde jag 42 år.
Fick pengar till ett oljemålningsstaffli, då.
Sen, under några veckor målade jag en 15 ½ tavla.
Varpå jag vart alldeles utschasad och färdig, vad
gäller estetiskt visuellt skapande, - -

- - för åratal, - decennier, framöver.
Det suger, verkligen, kraft att måla
bilder i olja, ur fantasin.

Men, jag laddar upp för en ny Omgång
oljor -- om typ- 20-25 år!
-------------------------------------------------
Skrivandet vill jag inte pausa i! Låt Stå! '/,






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-21 03:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som fängslar..bra skrivit!
2014-05-22

    Dan Myrbeck
Mycket intressant, ja hade inte minsta aning om att du inte bara är ordkonstnär!
2014-05-21

    ej medlem längre
Allt ha sin tid. Det handlar om att ta tag i tömmarna på de hästar man har till förfogande!
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf