Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer alltid att sakna dig

Ensamheten tränger sig på
och jag kan knappt stå

inga röster runt mig finns
men din röst jag minns

stark och trygg
jag slipper vara skygg

saknaden växer sig starkare
jag känner mig som en knarkare

kanske skulle en drog
hjälpa mig att komma ihåg

hur lyckligt lottad jag är
som höll dig kär




Fri vers av Isabelle20
Läst 1386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-21 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabelle20