Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompatibla

Om vi hade formulerat oss bättre

Om vi uttryckt oss tydligare

Om vi hade varit ärligare

Om vi hade varit singlar 

kanske vi hade varit

kompatibla




Fri vers av Connie
Läst 220 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-21 23:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Om ja gillar den här
skriver ja kommentar.

Och de gör ja!
2014-05-22

  Lars Hedlin
JA många funderingar och undringar ...
2014-05-22

    ej medlem längre
Så brukar man tänka efteråt.
2014-05-22

  Lehva VIP
Jag tycker om dina Om:-). En dag så Kanske...:-)

2014-05-22

  Yeppis
Tänkvärd bra
2014-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Om inte om hade varit!
2014-05-22

    ej medlem längre
Ja om man varit i en annan tid...
2014-05-22

  M M Mannheim VIP
Fint uttryck! Du skriver så att alla som läser den hoppas att den är skriven till just "mig"
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie