Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som kallas Metallica.


Uppehållen av barnvakterna



Det är dax, nu.

Å skriva, igen! Härligt!

Men, barnvakternas
bedyrande av
Oskuld,
känns tryckande
å jobbigt! Skumt!

Betryckande!

Nånn behöver skita, -
under idkande av
samlag med han,
som Alla
vill bedra sig med!

-"Nothing matters!", - sjunger
barnvakterna. De vill
själva knulla, - men
tittar på, bara, sjungandes
vaggvisor för mig och
spelandes, vackert, gitarrer!

Min gamle, döde man
är fullkomligt knäckt!
Han älskar den ständigt
bajsnödiga och vet ej hur
han skall rädda henne från
Guds Ondska...........-

Signalerna är för träliga! Ah!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 240 gånger
Publicerad 2014-05-22 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf