Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvärkåt Strul.


Utstött



MÅSTE jag, då, jämt
komma till korta, -
- i ett Dåligt Skämt,
då han är borta?!

Har alltid varit
på detta viset!
Alla har farit --
till Fán, på riset!

Som käringar de
lyfter vid skymning
och far så iväg;-
en Jätterymning!

Många är de som
tillsammans hackar
på mig, här-bakom --
och skit, de snackar!

De vill mig bedra
så att det brister
för mig, varje dag!
Mitt hjärta rister!

Men, var ej lugna!
Jag kommer åter!
Då, ska jag sjunga
medans ni gråter!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-23 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Men, var ej lugna!
Jag kommer åter!"
Härligt och roligt!
2014-05-26

  ULJO
allt du tar upp och skriver om gör du med bravur
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf