Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Tack för alla fina ord
för alla applåder.
Det betyder så mycket
jag blir så glad.
Ibland missar jag att svara
men jag vill ni ska veta jag är :
Väldigt tacksam för alla som läser
Både alla kära skrivarvänner och andra som läser mina texter.
Kram.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-23 19:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Allt gott till dig! Kram
2014-05-25

  Lars Hedlin
Tack för att just du är du vännen och för alla underbara texter..kram
2014-05-25

  ResenärGenomLivet
Tack själv för att du finns...
önskar dej allt gott...
2014-05-24

    ej medlem längre
Kramar tillbaka..
2014-05-24

  Ninananonia VIP
:) detsamma fina ..kram
2014-05-23

  ULJO
Allt gott till dig
2014-05-23

    ej medlem längre
Kram till dig för att du är en underbar poet och skrivarvän!

2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP