Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Året är 2014

Lyssna på klockorna dom väcker oss om att varje timme är ny.
Se på mannen eller kvinnan bredvid.
Kan du andas som hen?
Har ni samma uppbyggnad men ser olika ut, kan respekten hittas i ögonen?
Den är lika självklar som hatet man vill sprida genom dina tunnelbanetåg, tv och media ja allt.

Se på träden och stenarna olika utseende men samma uppbyggnad.
Mars hade höjt stridsyxan för rasismens hat som ville föda en man och kvinna i alla 141 städer och resten av de vackra "Sveriges" byar. December berättade för Mars att de inte ska bara vara rent våld. Utan det ska höras från hjärtat av Stockholm till den minsta same till Skåne byn. Vi vill inte ha någon Jimmie till makten med blindhet som en terrorist i öknen.

Så hör hur nyårs klockorna som slår för varje nya timme för det här året.
Se träden och stenarna och låt vinden berätta sanningen. Känn solen bränna av sin kärlek hela Juni, Juli, Augusti. Hör dom riktiga rösterna till kärlek, gemenskap och lycka där träden och stenarna finns. Änglar kommer inte till himmelen förens dom har sett, hört och känt den riktiga kärleken.




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 218 gånger
Publicerad 2014-05-24 19:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om det är Guds änglar så har de varit i himlen sedan Han skapade dem.
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH