Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


PAUS

 

när något händer

som får allt att vändas

upp och ner

 

som att missta en kär vän

en bror

det får mig att tänka

på det som är viktigt i livet

 

inte alla prylar alla saker

som mobiltelefoner

surfplattor nya datorer

med det allra senaste

 

det är inte alls viktigt

det som är viktigt

är att leva i nuet

ta hand om varandra

och stunderna som vi får

vara tillsammans

 

det är många tankar

som kommer

när någon lämnar oss

det gäller att ta vara på

dom dagar vi har

inte jaga och söka efter mer

försöka vara nöjd

med livet som det är

och njuta av det

så gott man kan

 

 

anits 26 maj 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-26 06:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
O, så viktigt det är det som du skriver här...mycket bra...
2014-05-29

  Lars Hedlin
Just så Här och NU!
2014-05-27

  Eva Helene VIP
Fina tankar och reflexioner här!
2014-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Prylhysterin är vidrig.
2014-05-27

  Ljusletaren
Sant ... lev i stunden / kram
2014-05-26

    ej medlem längre
Det är så sant. Leva här och nu!
2014-05-26

  Bibbi VIP
Så sant det Du skriver.
2014-05-26

  Angel of love
Så underbart fint sagt, ja man behöver stanna upp och njuta mer av det man har.
Livet kan ta en otäck vändning.
2014-05-26

    ej medlem längre
Livet är en skola å man försöker lära, men att tacka Herren och vara tacksam över livet skapar frid å förtröstan....
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP