Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVART ROCK

Klä av

mitt sinnes

svarta rock

 

häng den

uti rädslans

garderob

 

regla dörr

med dubbla lås

och kätting

 

lyssna ej

på gälla

klagoskrik

 

sjung en

hyllningssång

till Livet

 

när jag

somnar

i din famn




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-27 18:00



Bookmark and Share


  Stjärnöga
ja famna ljuset
och kärleken..
2014-05-29

  Lars Hedlin
Bra framfört med känsla
2014-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Den svarta rocken är tung att bära.
Det är en befrielse att bli av med den.
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP