Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Saknad

 

jag känner saknad

anar att natten

som börjar långt där i fjärran

kommer så småningom

att bli dag

 

det vilar en tystnad i kvällen

tankar kommer och går

glad vi fick träffas

att jag fick lära känna dig

i nitton år

har jag vetat om att jag haft dig

älskade storebror

 

alla hemligheter

allt som tystnades ner

jag har svårt att förstå det

varför det inte skulle pratas om

syskonen

som fanns i gränslandet

 

 

anits 26 maj 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-26 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I en sådan saknad finns det alltid frågor man aldrig någonsin kan få svar på. Ändå måste man på något sätt förlika sig med det för att kunna gå vidare. Ändå kan man känna, att det alltid förblir ett oavslutat kapitel.
2014-05-31

  ResenärGenomLivet
Berörande ord...fint skrivet...
2014-05-29

  Lars Hedlin
Berörs av dina ord!
2014-05-27

  Eva Helene VIP
Saknadens tankar i natten med ett stänk av vemod. Skönt ändå att sanningen kom fram och att ni fick lära känna varandra!
2014-05-27

  Bibbi VIP
Förstår de tankar som uppkommit.
2014-05-27

    ej medlem längre
Ja, ibland ges utrymme för tankar och reflektioner....
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP