Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den känns så bra!


Liten våg


Liten ljummen våg
far igenom mig.
På eget bevåg,
den infinner sig.

De fäktar - som fán,-
vill, helst, regera -
i landsbygd -som sta´n -
- och blir alltflera!

Lilla vågen, rar,
undviker snaror;-
äger ej försvar
mot alla faror!

Inkräktare får
vid tröskeln vända.
Icke att det går
en gudom skända!

Liten våg, som drar
genom uterus,-
har minuter, kvar...
Det känns fint som snus!

De i Omvärlden,
som, blott, ont mig vill
och höjer svärden,
ej lyckan hör till!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-28 03:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra när vågor
vågar!
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf