Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med förebyggande Syfte.


Snabbis-dikt



Greppat tag i en penna,
jag många ggr. gjort.
Liksom, även nu, denna -
å skriver en dikt, så fort!

Vet ej vad jag vill säga
för nått speciellt med den.
Men, om nånn har tänkt leja
en Torped, kan Sanningen

sätta P för att kula
eller svärd skadar min kropp!
Det finns så många fula
kräk, som på mig vill få stopp!

Men, i och med - denna dikt
vill jag det förekomma!
Den manar mördare, strikt:-
-Dra, ända in i Bromma!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-28 09:37



Bookmark and Share


  byggpoeten
Man behöver inte alltid veta vad man vill:)
Härligt slut btw:D
2014-05-28

    Dan Myrbeck
Vi får hoppas sanningen
har sådan makt!
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf