Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Sista Kärleken ?-


Drama i det Fördolda



Vi känner inte varandra så bra..
Våra kranier är kvar
i huvudena!
Vänsterblodet sprutar
ur höfterna!

Om han dör nånn gång,
är det, nog, kört --
för mig, med!
-Vem är han?...
Glödande tankar
härjar annorstädes än
i min hjärna.

Jag sa högt:- "Nu,
blir det Rock 'n' Roll!!

Vet inte Sanningen, men
blev
tvärkåt på
hans penis, när den
penetrerade
mitt sköte!

Vi är inga Oskulder, - men
det verkar så oskyldigt, -
- organen, - just när
känslorna, f.t., slocknat..

Ett slags Bedövning av
Smärtor, som
likförbannat finns där,- -
-- latent, presumtivt!

Vill gärna dela bra
känslor, -
- snart, igen!

Det är så ensamt, här!

-Kom till mig om du behöver!
Jag är en baddare på - - - -
Anestesi! -Tror du mig?


Miss Speed.








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-31 13:10



Bookmark and Share


  ULJO
Alltid intressant med dina texter
2014-06-02

  novemberly
fint formulerat :)
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf