Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Du är ju bara så jäkla snygg

skön och vacker



Men hur skall jag någonsin kunna passa in i ditt liv?




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-31 18:58



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det går faktiskt bra
men det kräver 1 försök
2 försök 3 lyckat försök
2014-08-04

  Connie
Människor är som pusselbitar. Det finns alltid två som passar ihop. Men inte alltid i samma pussel!
2014-06-13

    ej medlem längre
Finns där något bra svar måntro:)


Måste man passa in i någons liv? eller formar man ett liv tillsammans?
2014-06-01

  WyS VIP
Innan du kan få ett svar måste du väl prova!
2014-05-31

    ej medlem längre
Tack, sötnos
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin