Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄLLBÄCKSBARN

Gud vet vad du heter

du källbäcksbarn

Han känner dig utan och innan

precis som Han känner vartenda flarn

som fötts hit till jorden av kvinnan

Han vet vad du tvingats

att genomgå

som slagen som alltid var hårda

och allt dina sinnen har fått utstå

just om dig vill Hans kärlek sig vårda

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1/6 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-01 14:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart vacker och sann!
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP