Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMARNAS ÅR

drömmarnas år är förbi

borta är overkligheten

sanningen satte mig fri

öppnade upp för profeten

allt har förvisso sin tid

Herren Sin visa planering

och denna sturska hybrid

tarvade noggrann sanering

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/6 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-01 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP