Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIRKA TVÅ TIMMAR

cirka två timmar kvar

av mitt femtioandra år

cirka två timmar är

vad som återstår

inget särskilt med det

blott en siffra som byts ut

cirka två timmar kvar

snart är jordelivet slut

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/6 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-01 14:26



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken go rytm du har i din dikt. Bravo:-)
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP