Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR KÄRLEKS SKULL

Jag vill

skriva dikter

som aldrig

skrivits förr

 

där orden

blommar

i hemlighet

för kärleks skull

 

till Tändstickspojken

som satt

mitt hjärta

i brand




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-06 17:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
>Gillas!
2014-06-09

  Alicia Stenfors
Du gör det!
2014-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Bravo! Fullständigt oväntat slut.
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP