Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det är långt mellan lycka och leda"


LEDANS TID

av leda och tungsinne plågas min själ

dessa sanddyner är utan ände

men jag dör ej av törst, nej, jag lider ihjäl

av tristess i mitt trista elände

trött på de gator jag vandrar uppå

trött på andra som också här vandra

trött på självaste ledan jag är likaså

trött på tjat om att älska varandra

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/6 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-03 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP