Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE ERT FEL

det är ju inte er fel

att jag har hamnat här

att jag har blivit märkligt miserabel

och att jag inte lever

som jag de facto lär

när mot er hop jag svingar denna sabel

det är ju inte er fel

att jag är så labil

att känslomänniskan tar överhanden

ni rådde inte för att

jag körde i fel fil

och sedan körde fast i ökensanden

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/6 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-03 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP