Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOSIPPA

hon är tuvstarr

och smultronställe

integrerad i vårt samhälle

hon hör hemma

på mo och ängar

ej bland flickor

som mannekängar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4-5/6 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-05 13:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet om den
vackra mosippan.
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP