Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ps 42:8


HJÄRTA TILL HJÄRTA

all religion är blott utanpåverk

Jesus är mer än fasader

därför drar Han inte SÅ mycket folk

hycklarna drar myriader

religion är blott tom ritual

Jesus vill nå själva kärnan

nöjer Sig ej med att vara sakral

hjärtat blir centrum - ej hjärnan

 

LARZ GUSTAFSSON   5/6 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-05 13:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant!
2014-06-07

  Per "Läsaren" Sörqvist
Tack, Larz
2014-06-05

  Oscar E Quinn
Så där ja!
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP