Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske några råd jag själv borde följt.


RÅD TILL EN VÄN

 

Ta

din framtid

i handen

 

lyft

blicken

se nya mål

 

mot ljuset

du saknat

 

kasta

rädslan

överbord

 

låt

kärleksdröm

bli verklighet

 

det

är aldrig

för sent

 

jag ska

glädjas

för din skull

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-08 16:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-06-09

  bittemi VIP
Fina råd att ta till sej!
2014-06-09

    ej medlem längre
Underbart fina ord och råd att lyssna till..
2014-06-09

  Petter Wingren
Bra råd till nästan vem som helst.
2014-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord.
Så borde vi leva!
2014-06-08

  stig wikman
Fint Elisabeth.

KRAM Å APPLÅD
TILL DEJ , VÄNNEN.
2014-06-08

  M M Mannheim VIP
Fina råd från en person som har råd med råd, mycket rådigt! Hoppas att vännen följer dina råd.
2014-06-08

    Jag är fan större än Sartre
Tjusig teoretisk tanke, men ack så svår i praktiken.
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP