Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EROS

 

Nyvaken lust

naken på

lakans rosenblad

 

lyssnar till

frestande toner

från kärleksgud

 

fantiserar om

eldfängd

amorös eskapad

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-09 17:40



Bookmark and Share


  Connie
Passionerat skön text!
2014-06-18

  aol
Så fina rader,
2014-06-11

  Lars Hedlin
Bra fint gillas!
2014-06-10

  Petter Wingren
Första strofen härbärgerar hela dikten. Andra strofens frestelse utvecklas i den tredje till fantasi med crescendo i vokalklingande slut.
2014-06-10

  M M Mannheim VIP
Kunde jag skulle jag dela ett lakans rosenblad med dig och bara drömma!
2014-06-09

  mickech
Härliga rader :)!
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP