Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT RESANS SLUT

 

Jag vill gå

uti skogens sal

där blomdoft

fyller 

mitt sinne

 

jag vill gå

till bergets topp

där vinden

svalkar

min panna

 

jag vill gå

till himlen vida

där molnen

helar

min själ

 

när resan är slut




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-11 17:35



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Hoppas att resan blir lång.
2014-06-13

  Lars Hedlin
Den här var mycket fin!
2014-06-12

  Petter Wingren
Skogen, berget, himlen - klassiska trakter för livsvandring. Väldoft, svalka, helande - längtans kända mål. En pilgrimsvandring.
2014-06-12

    ej medlem längre
Vackra rader..
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP