Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linnégatan, morgon

Jag går på den breda gatan
Klockan är halv tio
Hoppas jag kan tas för
en som jobbar här någonstans
Liknar jag en levande?
skriver för hand




Fri vers av Cathrin M
Läst 361 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-06-10 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna intressanta scen.
2014-06-12

  Lehva VIP
Jag tänker mig utanförskap...att alla ser ut att vara på väg någonstans. Utom jag.
Känner igen den känslan...
Fint skrivet Cathrin.
2014-06-10

    ej medlem längre
Skriver för hand gör nog alla någon gång.
2014-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Jag använder papper och penna.
Känner mig hur levande som helst.
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M