Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av stor humla e.dyl.


Attack




Dagar går --
utan jag får
vara när
min hjärtans kär!

Denna da´n
tillhör Fán!
Men, vänta blott -
tills dig jag fått!

En otäck,
stor insekt
flög på mig, nu,
i ett Jehu!

Liksom Fán
härjar i sta´n,-
så ville den
ta kål på mig!

Men, jag minnsann
korn på dig man
har fått och jag
är fri, - idag!

Alltför fri, man
väl tycka kan!
Men, snart så är
min kära här!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-11 13:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, snart så...hoppfull text...
2014-06-12

  byggpoeten
Trevlig läsning! Du har så härlig rytm i dina texter:)
2014-06-11

    ej medlem längre
Alltid med en positivt avslutande knock-out i försvar av kärleken. Gott!
2014-06-11

    Dan Myrbeck
Bra, bäst är 1:a strofen!

Ja har blivit attackerad av fiskmåsar, så ja har lagt om min promenadväg till/från biblioteket under den aktuella säsongen,
det räcker med förra gången!

2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf