Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ÄCKLIGT och MOTBJUDANDE att det finns människor som upphöjer djuren till människans nivå och därmed sänker människan till djurens.


DET FINNS INGEN HIMMEL FÖR DJUR

det finns ingen himmel för djur

för djur upphör bara att finnas

små varelser som fanns i går

och som man därefter kan minnas

en  hund eller katt eller ko

har alls ingen ande som vi har

men den som är frälst har fått ro

och har faktiskt sitt bästa liv kvar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/6 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-11 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP