Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


För mycket

 

att göra för mycket

är inte bättre

än att göra för litet

 

så mycket jag haft

omkring mig

sista tiden

 

att sen kunna få känna mig

en aning lat

göra något som jag velat göra

många somrar

 

att åka vara med på

sommardagar

som en annan församling

anordnar

 

det har jag inte ångrat

träffat nya människor

det har serverats förmiddagskaffe

med smörgås

en underbar god lunch

dom två dagar jag varit

innan dagen varit slut

var och en åker till sitt

har vi fått kaffe och kaka

allt till en billig penning

 

underhållning har det också varit

film ifrån kina

berättelser

om Erik Axel Karlfeldt

hans hustru Gerda

mycket sång och musik

har det varit

 

idag när jag kom hem

var jag trött la mig för att vila

somnade sov i två timmar

 

kanske inte så konstigt

jag som är van att för det mesta

vara ensam

så plötsligt vara tillmans med

många andra

mest kvinnor

men också några män

 

på måndag åker jag dit igen

det är skönt

att veta att jag också är välkommen

det gör mig glad

tacksam över att jag vågade ville åka

vara med

så tacksam för den som gav mig

anmälningsblanketten

i min hand

ville se mig där

 

anits 11 juni 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-11 23:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gläds med Dig.
2014-06-15

  Ljusletaren
Underbart att höra *glad* /kram
2014-06-13

  ULJO
Det är viktigt att ta vara på livets glädjestunder, fint skrivet
2014-06-12

  ResenärGenomLivet
Trevligt att träffa nya människor och att känna sej välkommen...
2014-06-12

  Lars Hedlin
JA det är bra att unna sig lite tid och bara vara ;) kram
2014-06-12

  poetryGirl
man kan bli trött av att umgås om man är van att vara ensam, jag känner det också så
2014-06-12

  Eva Helene VIP
Så härligt avkopplande, det är dig väl unt!
2014-06-12

  HelenaW
Härligt att höra! Ja, ibland måste man få vara lat.. Önskar dig många roliga stunder hos dessa nyfunna vänner..
2014-06-12

  M M Mannheim VIP
Allt skönt till dig min väna!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP