Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina shorts

Jag vill möta sommaren med mina shorts,
jag vill vara riktigt het, ni vet.

För på stranden finns det snygga tjejer,
ja, där finns det grymma grejer.

Vilken läcker tjej i bikini,
ja, den är hon riktigt fin i.

Vilken härligt brun nyans,
hoppas jag har en chans.

Nu när jag möter sommaren
med mina shorts!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dan Myrbeck
Läst 192 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-17 15:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller både tummar och tår för att det ska bli som du vill och att du kommer få dina shorts att må bra ;)
2014-06-18

  Marianne Räf
5 fina 2-radsverser!
Kul med dikter av dig! Å rimmat! Bra!
2014-06-18

  anits VIP
Härligt skaldat om dina shorts, hoppas värmen kommer tillbaka, så du får användning av dom snart.
2014-06-17

  ResenärGenomLivet
Kul..då hoppas vi på shortsväder...
2014-06-17

  Maria Sundelin VIP
Hoppas värmen kommer tillbaka snart.
2014-06-17

    ej medlem längre
Fint diktat.
Trevlig sommar med dina shorts!
2014-06-17

  louisegirl
Härligt sommarskön,ju!
2014-06-17

    ej medlem längre
Hehe härlig, lycka till!
2014-06-17

  Angel of love
Tjejerna kan inget annat än att gilla dig :)
2014-06-17

    ej medlem längre
Härliga sommartider!
2014-06-17

  Linda CH VIP
Lycka till Dan! Du kan ju alltid sjunga denna fina låt när du flirtar. :)
2014-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas sommaren blir dig till behag!
2014-06-17

  Connie
Ta med dig ett extra par, utifall att du får hole in one ;)
2014-06-17

    ej medlem längre
:) ler och tycker om din idé.
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck