Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riksdagen

Vadå enkammarriksdag?

Vi har barnkammarriksdag!




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 207 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-20 15:24



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vilket påstående bevisades
idag den 3 dec. 2014
2014-12-03

  Tobias Haglund
Roligt och smart!
2014-08-25

  Petter Wingren
Debatterna hamnar i alla fall ofta i sandlådan
2014-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag föraktar verkligen politiker. De som tar sådana jobb är värda allt förakt.
2014-08-21

  ResenärGenomLivet
Det kanske är att föredra...:-))
2014-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2014-08-20

  Staffan Nilsson
Jag tror att politikerförakt är ett större hot mot demokratin än tårtor ...
2014-08-20

  Eva Helene VIP
Fast där kan de bygga höga torn - innan de rasar.
2014-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Ja, ibland antar pajkastningen infantila proportioner.
Ännu ett skäl till att inte rösta på dessa clowner.
2014-08-20

  louisegirl
Hahaha klockren....
2014-08-20

    ej medlem längre
Den var bra!
2014-08-20

  Lars Hedlin
Japp eller mer som Lekskoleriksdag!
2014-08-20

  Maria Sundelin VIP
Japp och den största hinken och bästa spaden vill alla ha
2014-08-20

  Connie
Haha, det är rena sandlådan! Skylt på dassdörr: Var god min vän och sitt ned och gör vad riksdagen pratar ;)
2014-08-20

    ej medlem längre
Ja verkligen!!
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck