Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅ NYANSER - haiku

Värld svart eller vit

målas i grå nyanser

lögner blir sanning




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-14 18:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Man glömmer lätt bort de grå nyanserna mellan svart och vitt...
2014-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Det är ateister som behöver mentalvård.
2014-06-14

    Jag är fan större än Sartre
Gå i terapi Larz, gå direkt i terapi och var sedan med i ett matlagningsprogram i TV.
2014-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Ja, uppenbarligen
TV visar naturprogram där man försöker hjärntvätta människor att tro att primaterna är våra släktingar.
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP