Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKA VI LEKA TJUV OCH POLIS?

 

Vill du fånga mig

om jag rymmer

bort från dig

med ditt hjärta?

 

fängsla mina händer

vid sängens stolpar

medan du straffar

min tjuvnad

 

täcka mina ögon

med silkescarf

strängt tysta min mun

med heta kyssar

 

låta din tunga

vandra till glödhet källa

där vätan sipprar

mellan dina fingrar

 

när jag kommer

och du älskar mig

med mitt hjärta

i din hand




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-14 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow brännande hett, härligt!
2014-06-17

    Jag är fan större än Sartre
Jösses, nu gav du många kåtslag tror jag minsann!
2014-06-17

  Lars Hedlin
Härligt varmt och ömt!
2014-06-15

  Connie
Lekfull passion!
2014-06-15

  Petter Wingren
Het lek för vuxna omgärdad med ömsesidig respekt i omsorg om hjärtats trofasthet, just därför busigt närgånget i spelet om makt och vanmakt. Just därför vått i vått.
2014-06-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Alltid med hjärtat! Annars inga lekar.
2014-06-15

  M M Mannheim VIP
Utan hjärta?
2014-06-14

  Oscar E Quinn
Vad fint skrivet! Gillar hettan ;)
2014-06-14

    ej medlem längre
Why not? *ler*
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP