Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven någon gång i höstas (2013). Rubriken var ursprungligen första raden i själva dikten.


Tack för samtalet

En vänlig och välartikulerad röst avslutar sessionen
Och placerar mig i mitt eget väntrum
Signalen är inte skarp men uppfordrande
Framtiden sköljer över mig
Och jag försöker resignera
De säger att man stärks om man uthärdar
Nya dagar väntas
Men jag brister i min tillit till dem
Världen utanför fönstren pockar på mig
Jag längtar dit men vill slippa vägen




Fri vers av Effell
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-16 13:12



Bookmark and Share


  träsnidaren
Igenkännande.
Mycket fint fångat.
2014-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar!
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell