Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BESLUTSÅNGEST.



Stod vid ett vägskäl

Handlingsförlamad
ledsen och besviken

Kunde inte välja

Satte mig på dikeskanten
inväntade min själ

Ville inte förhasta mig

Valet skulle påverka resten av mitt liv




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-06-17 08:01



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Det är svårt, det.
2014-06-19

  Åsa Njunjes
Ställtid är snäll tid :-)
2014-06-18

  Lena Själsöga Keijser
tack

att du skriver
förmedlar

din livsinsikt
2014-06-17

  Connie
Vilken tänkvärd text, riktig nyttig att få läsa.

Jag tror att vi gör sämre bedömningar när vi låter känslor ta överhanden. Man borde lära sig att bortse från sina känslor tills förnuftet återvänt innan man fattar något beslut.

2014-06-17

  SatansSon VIP
bra. starkt och känsligt.
2014-06-17

    Dan Myrbeck
Mycket bra!
Ja deltog i tävlingen med tema "Val" med en text med samma namn.
2014-06-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Du gjorde så rätt! Viktiga beslut måste övervägas noga.
2014-06-17

    ej medlem längre
Val i livet måste få ta tid och växa fram...
2014-06-17

    ryttarinnan
även om man har ett val man kan få ångest.. fint skrivet..
2014-06-17

  Maj-Lis VIP
Ofta råkar man ut för det
2014-06-17

  louisegirl
Jaa, det kan va svårt att välja ibland..
Fint skrivet!
2014-06-17

  walborg
Klokt ofta att inte ha för bråttom
2014-06-17

    ej medlem längre
'Satte mig på dikeskanten
inväntade min själ

underbart bra skrivet, beslutångest är otroligt jobbigt.
2014-06-17

  Maria Natasja
Riktigt fint skrivet.
2014-06-17

  Lars Hedlin
Bra att vänta på Nuet iland!
2014-06-17

  Lehva VIP
Vilket klokt val. Att vänta. Svårt att ta stora beslut när man är ledsen. ..
Vackert skrivet.
2014-06-17

    ej medlem längre
Det kan vara mycket svårt att välja, särskilt om man inte vet vilket alternativ som är bäst.
Klokt att då invänta sin själ och lyssna inåt.
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP