Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Kvällssolen

 

det är kväll

dags att gå till sängs

jag ser ut genom fönstret

 

ser på den vackra

solnedgången

hur den lyser

genom tallens grenar

 

sprider sitt ljus

som guld

där strålarna

bildar

ett vackert mönster

på husväggen till vänster

 

det känns synd att dra ner

persiennen

gömma det vackra skådespelet

jag står och njuter av

 

 

anits 18 juni 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-18 07:47



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackert
2014-06-23

  Larz Gustafsson VIP
"Det är vackrast när det skymmer", som det heter i en dikt.
2014-06-20

  Bibbi VIP
Sådan är midsommartid.
2014-06-19

  ResenärGenomLivet
Ja, ljuset nu är fantastiskt...det är svårt att sova...underbar bild också...
2014-06-18

  Eva Helene VIP
Vacker vy, fint beskriven!
2014-06-18

    Dan Myrbeck
Fin, får mej att tänka på min "Lövad lind".
2014-06-18

    ej medlem längre
Den sena kvällen och solnedgången i ett naturlandskap liksom soluppgången måste vara oslagbar. Vi dock bor centralt....
2014-06-18

  Anya VIP
Kvällsharmoni.
2014-06-18

  Lars Hedlin
Verkligen vackert :)
2014-06-18

    ej medlem längre
fin text!
2014-06-18

    ej medlem längre
Fint att ta vara på skönheten i naturen.
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP