Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isolerad Situation.


Eremitens Bön:




Det är tröttsamt å se
alla de soldater,
inunder Solen, le,
som med diva-later --
söker göra mig - sne!

Någon stoltserar med
kittlande könsorgan
för oss alla att se.
Det är, nog, själva Fán,-
som oss uppvisar det!

Fast, det är, bara, jag,-
som till Flykten tagit!
Alla andra är, kvar,- -
- ser Valser, som dragits.
Ifrån mig Allt de tar!

De som skulle vara
vänner till mig,- är de
ofrivilligt, bara,-
hos Satan - på teve?
Libertiners Skara?

Medans, jag får jaga
efter vind i Smälek.
Vill, verkligen, klaga!
Inget Sex, ej Kärlek!
Får mig, själv, behaga!

-Be Böner, så svaga!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-19 01:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bellamanstil, särskilt på slutet, pga korta rader med mycket kommatering, ibland avskiljs ett enda ord.

Bra!
2014-06-19

  Åsa Njunjes
Gillar en grym rytm i dessa rader som lyser av äkta frustration.
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf