Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Midsommartid.


Kylig Vår




Dofter av Lilja och Hyacint
sprides å blandas med iskall mint.

Sveda i en lätt blödande läpp.
God Glädje - till Lyckan - höjs ett Snäpp!

Det mesta pekar åt samma håll.
Snart, spelar ej längre Allt nånn roll!

Att Kärlek skall mig bistå, jag ber.
Börjat lita på Älskaren, mer!

En fönsterputsare är, nu, här.
Slipper måsskit å andra Besvär!

Lampor lyser i lägenheten.
Vi kommer ifrån Evigheten.

Imorrn, det Midsommarafton är.
Våren är kyligt interstellär.

Tennis och fotboll, får ni medge -
- är som uppfunnet av den Lede!

Kåthet skickar ljuva signaler.
En tjusig Tupp, i Etern galer...-

Kom hem till mig, snart,- min vackra vän!
Med dig, så vaknade Kärleken!

Som sovit genom Tidevarven.-






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-19 09:12



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Grattis till placeringen!
2014-06-25

  ResenärGenomLivet
Trevliga rader om tiden som nu är...
2014-06-19

    ej medlem längre
Sprittande, dansant! Tänker trubadur!
2014-06-19

    Dan Myrbeck
Du är en av få som har en helt unik, egen stil. Ja ser direkt att detta är en äkta MR!

Bra! /Myran
2014-06-19

    ej medlem längre
så fin så!
2014-06-19

  Åsa Njunjes
Härlig rytm med lekfull upplösning. Gillar!
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf