Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖMHETENS HJÄRTSLAG

 

Jag

lutar mig

mot

Kärlekens

trygga skuldra

 

en hand

stryker

min nackes

sårbarhet

till tro

 

och jag

vilar

mitt huvud

mot

Ömhetens hjärtslag




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-21 18:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint och ömt
2014-06-23

    ej medlem längre
Bara så vackert om det vackraste..
2014-06-22

  Rise Little One
Varje mening tillför ömma känslor.
2014-06-22

  M M Mannheim VIP
Jag njuter av varje vers som innehåller visdoms ord för all tid.
2014-06-22

  Angel of love
Så trygg och ömt.
2014-06-21

    ej medlem längre

Du skriver fint ....
2014-06-21

  Lehva VIP
Mycket vackert och ömsint:-)
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP