Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Älskade- en skimrande stjärna
lyste den dagen vi fann varandra.
Du strålade och jag föll för ditt ljus
dina varma ögon omfamnade mig.
Tack vare dig strålar jag också
vår kärlek leder oss.
Tillsammans nära varandra
vi är menade för varandra.
När våra händer nuddar varandra
känner vi-det är du och jag.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-23 20:45



Bookmark and Share


    prima donna
Innerligt fint!
2014-11-19

  Ingrid Trolle
Vacker kärlek
2014-11-03

  nordsjäl
värmande och vackert!
2014-10-30

  Connie
Väldigt fint!
2014-10-21

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skrivet.
2014-06-25

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-06-24

    ej medlem längre
Jag känner igen ...
2014-06-23

    ej medlem längre
Förtrollande ord
2014-06-23

    ej medlem längre
Vackert kärlek tonar fram i din fina text..
2014-06-23

  Maj-Lis VIP
Så fint
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP