Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISDOMSORD

Liv rinner

mellan fingrar

likt vatten

mellan stenar

 

kupa handen

om de dyrbara

droppar

du fångar

 

dela med dig

till behövande

och ditt hjärta

ska fröjda sig

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-25 17:37



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Fint!
2014-06-27

  bittemi VIP
Så fina kloka ord!
2014-06-26

    ej medlem längre
Så sant och så fint skrivet av dig..
2014-06-26

  byggpoeten
Briljant! Något att ta till sig:)
2014-06-25

  Petter Wingren
Fin text om medmänsklighet som färskvara, alltid nu.
2014-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP