Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Det är väl förargligt ändå
När livet ändrar riktning
Det är ganska svårt att förstå
Hur det kunde gå så fort

Men det är väl så med förändring
Man anar ingenting
Sen står man där och frågar:
Hur kunde jag vara så blind?




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-27 16:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en väl funnen fundering - kring livs vara och kunna...
2015-05-09

  Lars Hedlin
Känslan bra förmedlat!
2014-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra text.
"Hur kunde jag vara så blind" har jag också frågat mig.
Jag ville kanske inte se.
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana