Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Sömn

 

sömn så viktigt att orka med

vardagen

alla vakna nätter med hostande

som gjorde mig så trött

så jag somnade när som helst

när jag satt och åt

läste en bok

stickade

såg på teve

 

natten till fredag sov jag av till

det kändes bättre igår

höll mig vaken nästan hela dagen

 

i natt var mardrömmens natt

du besöker mig oftare nu

varför förstår jag inte

jag har bett dig fara och flyga

ropat på Jesus

det ser ut att hjälpa ibland

inte i natt

 

du låg där bredvid mig

trängdes

jag knuffade undan dig

talade om att du är borta ur mitt liv

och det är länge sedan

 

ibland känns det som det är något

du glömde att berätta för mig

något som jag borde fått veta

dom många lögnerna du gav mig

har jag lagt åt sidan

det är inget jag bryr mig om

jag har förstått vad du sagt åt andra

om mig

det var oförskämt

nu är det en del av vår historia

 

det var inte mycket sömn jag fick i natt

du bråkade och knuffades

när jag kom på

att tända lampan

blev det lugnt och skönt

i sovrummet

jag fick några timmars sömn

 

 

anits 28 juni 2014

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-28 22:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene.
2014-07-02

    Dan Myrbeck
Plågsamt, vi får hoppas på
bättring!
2014-06-30

  Eva Helene VIP
Plågsamt, men bra att den tända lampan fick friden att återställas så att du kunde få några timmars ro.
2014-06-29

  Fem hjärtan VIP
Berörande och fint skrivet!
2014-06-29

  Fem hjärtan VIP
Berörande och fint skrivet!
2014-06-29

  Fem hjärtan VIP
Berörande och fint skrivet!
2014-06-29

  Lars Hedlin
JA natten kan bli frustrerande lång utan sömn!
2014-06-29

    Monica Kvist VIP
Om man inte kan sova så känns natten så fruktansvärt lång.........................
2014-06-29

  M M Mannheim VIP
Känner igen det där med sömnen, att somna när som helst.
2014-06-29

  ResenärGenomLivet
Det är besvärligt att inte få sova när man så väl behöver det...hoppas det blir bättre...
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP