Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOT LIPS

 

Mina läppar

täcker

din hud

med röda

märken

 

osedda

för andra

under

skjorta

och jeans

 

och du

går omkring

medan mina

heta läppar

äger din lust




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-01 17:45



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbart fin..
2016-03-18

  Petter Wingren
Gillar den typen av köttmärkning
2014-07-02

  Connie
Wow, het passion!
2014-07-01

  Lehva VIP
Wow...så sensuellt:-)
2014-07-01

  M M Mannheim VIP
Det gör du, ökar min lust i alla fall.
2014-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Gillar!
2014-07-01

  Lars Hedlin
Sån härlig text!
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP