Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR DIG BLOTTAD

 

Hör du

ljudet

från

mitt hjärta

 

när

det ligger

blottat

bultande

 

mot ditt

i drömmen

och viskar

kärleksord




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-04 17:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart vackert!
2014-07-07

  bittemi VIP
Så är kärleken, sårbar och varm. Vacker dikt!
2014-07-05

  Lehva VIP
Kärleksfullt och ömsint:-)
2014-07-05

  Petter Wingren
Sårbarheten i kärlekstörsten är samtidigt en viktig dimension i själva kärleken. Utgivandet utan garantier att få tillbaka.
2014-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Mjuk och fin text om förhoppning att bli hörd!
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP