Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto tagit i minneslunden i dag med utsikt över sjön


Det som varit

 

det som varit skapar oro

jag önskar jag kunde låsa

ryggsäcken

som är så tung

slänga nyckeln

i den brusande älven

så sätta något tungt

på själva ryggsäcken

sänka den där det är som

allra djupast i sjön

 

så kanske allt som varit

lämnar mig

ger mig lite glädje

livet är alltför kort

att stängas in

i en ryggsäck

 

 

anits 4 juli 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-05 00:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja - en ryggsäck med det man inte behöver - den ska man slänga iväg. Vet att det inte är lätt....men du är stark och vis! Vacker text - men smärtsam
2014-07-07

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-07-07

  ResenärGenomLivet
Jaa...man behöver kunna glömma det som varit...så sant...
2014-07-05

  Anya VIP
Om att kunna slänga iväg tankar, känslor, minnen och gå vidare. Jag tror att det går men för vissa av oss kräver det konstant jobb att inte älta.
2014-07-05

  Bibbi VIP
Visdom.
2014-07-05

    ej medlem längre
Du har så rätt!
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP