Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Lördag morgon 5 juli 2014

 

det känns bra när jag vaknar

har sovit ganska gott

inte vaknat

så många gånger

för att behöva gå upp

för att astman

stör min sömn

 

ännu en dag med sol

den ska jag ta vara på

vara ute och njuta

med hopp om att ingen

klipper gräs i dag

sitter ute och röker

timme efter timme

som det händer

dom dagar solen visar sig

hopp om att ingen

parfym doftande tvätt

hängs ut

så jag får gå in

stänga dörren

se ut i det soliga vädret

 

kaffet har jag druckit upp

altandörren

står på glänt

en ny dag tar sin början

sommaren är här

det är bara att vara i nuet

och njuta av allt det vackra

naturen bjuder på just nu

 

 

anits 5 juli 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-05 10:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så sant - nuet är det enda vi egentligen har.....fin text!
2014-07-07

  Lars Hedlin
Gillas...hopp och värme..kram
2014-07-07

  ResenärGenomLivet
Underbart med en vacker sommarmorgon...
2014-07-05

  Bibbi VIP
Hoppfullt.
2014-07-05

    ej medlem längre
Mycket fint i sommaren. Med hopp!
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP