Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLÄ MIG

Klä mig

i Kärlekens

mirakel

ömhets

mjuka mantel

åtråns

heta eld

 

låt mig

klä av dig

sinne tungt

ditt hårda skal

blotta hjärtat

klä dig

i  min kärlek




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-06 18:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert skriftat!
2014-07-07

    Jag är fan större än Sartre
Hu, nu tror hela poetsidan att du skriver om dem.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP