Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA MIG

 

Älska mig

nu

när dagen

sakta

vaknar

 

en solstrimma

genom

gardinen

leker

tafatt

 

fångar

ditt

lystna leende

handen

på mitt bröst

 

Älska mig nu




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-08 18:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert i känsla!
2014-07-10

  Petter Wingren
Tystnad, ljus och kropp, lekfullt möte med erotikens mörka allvar i blick.
2014-07-09

  M M Mannheim VIP
Det kan inte vara så svårt.
2014-07-09

    ej medlem längre
Innerligt fin !
2014-07-08

  Marita Ohlquist VIP
Stämningen i rummet målas med mjuka ord!
2014-07-08

  mickech
En fin önskan!
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP